Skip to main content

De ce Dependenta este considerată o boală cronică Brain

 De ce Dependenta este considerată o boală cronică Brain
Dependenta este o boala cronica a creierului care este mai mult despre neurologia a creierului decât manifestările exterioare ale problemelor de comportament și alegeri proaste, potrivit unui grup de profesionisti dependenta de medicina.

În aprilie 2011, Societatea Americana de dependenta Medicina (ASAM) a lansat noua sa Definiția Addiction , care, pentru prima dată, se extinde pentru a include dependenta altele decât abuzul de substanțe problematice comportamente. Un grup de 80 de experți dependenta a lucrat timp de patru ani pentru a ajunge la noua definiție a dependenței și a ajuns la concluzia ca dependenta este despre neurologia care stau la baza a comportamentului creierului nu despre spre exterior.

Dependenta de afectează sistemul de recompensare creierul tau

Dependenta de recompensa afecteaza creierul lui, motivația, memoria, și circuitele aferente în măsura în care motivațiile sunt modificate astfel încât comportamentele adictive înlocui comportamente sanatoase, de auto-ingrijire.

Creierul sistem de recompense este, de asemenea, modificat în așa fel încât amintirea anterioare recompense fie că este vorba de alimente, sex, sau medicamente care pot declanșa un răspuns biologic și comportamental să se angajeze în comportamentul de dependență din nou, în ciuda consecințelor negative și, uneori, chiar dacă nu mai găsiți chiar plăcere în activitatea.

Impuls de comandă este de asemenea Altered

Dependenta de asemenea, afectează cortexul frontal al creierului în așa fel încât să-și modifice controlul dvs. impuls și judecata. Acest lucru duce la „exercitarea patologice de recompense“, spune ASAM cand dependentii de a reveni la comportamentul lor de dependență, în scopul de a „simt normal.“

Cortexul frontal este implicat in inhibarea impulsivitate si intarzierea gratificare. Deoarece această zonă a creierului continua sa se dezvolte la varsta adulta tineri, experții ASAM cred că acest lucru este motivul pentru care expunerea la debut precoce a substanțelor este legată de dezvoltarea ulterioară a dependenței.

Caracteristicile de dependenta

Conform definiției ASAM, dependența se caracterizează prin:

 • Incapacitatea de a se abține în mod consecvent
 • Afectarea controlului comportamental
 • Dorință sau a crescut „foamea“ de droguri sau experiențe plină de satisfacții
 • Recunoașterea problemelor cu Diminuat comportamente si relatiile
 • Un răspuns emoțional disfuncțional

Alte caracteristici ale Addictive Comportamentul

Aceste condiții sunt de asemenea prezente de obicei în dependență:

 • Poftele și comportamente de dependență sunt declanșate de repere externe
 • Un risc de recidivă, chiar și după perioade lungi de abstinenta
 • Rezistența la schimbare în ciuda problemelor tot mai mari

Controlul depreciat și Hotărârea Probleme

ASAM spune că manifestările comportamentale și complicații ale dependenței, din cauza controlului depreciat, pot include:

 • Angajarea in comportament mai captivant decât intenționați
 • Creșterea timpului pierdut de la locul de muncă sau la școală
 • Continuarea consumului de substanțe în ciuda consecințelor fizice sau psihologice
 • Îngustarea din repertoriul comportament de dependență; de exemplu, sa bei doar o marcă de un anumit tip de alcool
 • Lipsa de pregătire pentru a obține ajutor, în ciuda admite o problemă

Dependenta de poate provoca Cognitive Modificări

Schimbări cognitive în dependență pot include:

 • Preocupării cu substanța sau comportamentul de dependență
 • Un sentiment modificat de argumente pro și contra de comportamente dependente
 • O credință falsă că problemele nu sunt consecințe previzibile ale dependenței

Dependenta de poate provoca schimbari emotionale

ASAM crede schimbari emotionale in dependenta pot include:

 • anxietate crescuta, disforie, și durerea emoțională
 • Situații părând mai stresant decât sunt în realitate
 • Dificultăți în identificarea și exprimarea sentimentelor

Motivul pentru o nouă definiție a Addiction

In trecut, diagnosticul de dependenta sa concentrat asupra manifestărilor exterioare ale comportamentului unei persoane, care pot fi observate și confirmate prin chestionare standardizate. Noua definiție a dependenței în schimb se concentrează pe ceea ce se întâmplă în tine, în creierul tău.

Experții de la ASAM speranța lor nouă definiție conduce la o mai bună înțelegere a procesului de boala, care spun ei este biologică, psihologică, socială și spirituală în manifestarea ei. Dependenta de se poate manifesta în multe comportamente dincolo de abuzul de substanțe.

Implicațiile pentru tratament

In mod traditional, persoanele cu dependențe au cerut și a primit tratament pentru o anumită substanță sau de comportament. Acest lucru a avut ca rezultat, uneori, în persoana înlocuind o dependenta de alta-ceea ce ASAM numește „exercitarea patologică de recompense“ -Pentru că cauza de bază nu a fost tratată.

ASAM sugereaza ca un tratament complet dependenta ar trebui să se concentreze pe toate substanțele active, și comportamente și potențiale care ar putea fi dependenta. ASAM a fost atent să sublinieze că faptul că dependența este o sursă primară, boala cronică a creierului nu absolvă dependenți de asumarea responsabilității pentru comportamentul lor.

La fel ca și persoanele cu boli de inima sau diabet trebuie să își asume responsabilitatea personală pentru gestionarea boala lor, în cazul în care aveți o dependență, vă, de asemenea, trebuie să ia măsurile necesare pentru a minimiza șansa de recidivă, a spus ASAM.