Skip to main content

Hogyan lehet megbirkózni a pénzügyi feszültség

 Hogyan lehet megbirkózni a pénzügyi feszültség
Pénzügyi stressz elterjedt tapasztalat. Az Amerikai Pszichológiai Társaság (APA), 72 százaléka az amerikaiak hangsúlyozta a pénz legalább alkalmanként, 22 százaléka úgy érzi, nagyon feszült a pénzügyeiket. Ez elég jelentős, mert a pénzügyi stressz kapcsolódik az egészségügyi problémák, mint a depresszió és az alvási problémák. A növekvő megélhetési költségek, sok amerikai érzik a válság a pénzügyi stressz.

Hogyan pénzügyi stressz hatással van a Health

Szorongás a pénz negatív hatással lehet az egészségre több szempontból is:

  • Egészségtelen megküzdési viselkedéseket: Emberek tapasztalható pénzügyi stressz valószínűbb, hogy zsibbad a szorongás ivás, dohányzás, túlzott evés, vagy gyakorló más egészségtelen megküzdési viselkedést. Ez viszont azt eredményezi, hogy nagyobb hangsúlyt.
  • Kevesebb pénz öngondoskodás: Kevesebb pénz a költségvetésben, akik már alá a pénzügyi stressz inkább spórol olyan területeken, mint az egészségügy fizetni az alapvető szükségletek, mint az élelmiszer. Kis probléma lehet menni bejelölve, és kapcsolja be a nagyobb problémákat. Ez a körülmény is, hogy nagyobb hangsúlyt.
  • Elveszett aludni: Amikor keretében pénzügyi stressz, az emberek gyakran tapasztalnak alvászavar, ami kitesz egy alvás hiánya, rontja az immunrendszer működését és a kognitív képességek és okoz további levertség.
  • Egészségtelen érzelmek: A hitelkártya-tartozás is okozhat egészségtelen érzelmek, amelyek autópályadíjhoz az egészségre. Az emberek megtapasztalhatják a szorongás, frusztráció és a reménytelenség érzése, mint az adósság halmoz fel és növekvő mennyiségű pénz van szükség, csak a kamatot. Ennek következtében az a stressz, amely vegyületek a stresszt a szegény megküzdési és önhanyagolást, lesz egy fenyegető mennyiségű stressz.

Hogyan Cope

Itt van, mit tehetünk, hogy kezelni a pénzügyi helyzetet, és úgy érzi, több az irányítást az életed, csökkenti a stresszt, és épít egy biztonságosabb jövő:

  • Értse meg a tartozás ciklusban. Tanulás, hogyan kell megérteni tartozás, és hogyan jutunk be ez az első lépés az, ki ebből a csapdából. Ez segíthet, hogy ne csak megértsék a ciklus jobb, de kiszabadítani magát belőle. Ha már tudja, hogyan kell kitörni, akkor a munka felé eltávolítja magát a nagy nyomás, hogy az adósság, és kezdjék építeni felé a jövőben sokkal pozitívabb módon egyszerű szokások, amelyeket könnyű fenntartani.
  • Tudni, mikor kell pénzt, és hogyan lehet hozzájutni. Ha érzi, elfáradt körülbelül pénzügyeit, akkor valószínűleg már érzi, szüksége van több pénz a költségvetésben. Azonban tudta, hogyan lehet növelni a pénzügyi üzemek létrehozása nélkül jelentős stresszt magad is trükkös is. Íme néhány bevált tipp növeli a jövedelem, ami egy nagyszerű módja annak, hogy enyhíti a stresszt.
  • Tanulj meg élni kevesebb. Első kényelmes költségvetés és élő kevesebb fokozhatja a megtakarításokat. Íme néhány egyszerű, alacsony stressz tippek tanulás fenntartása a költségvetés, hogy fogja meg az élő az Ön eszközökkel. Ha van egy terve, akkor úgy érzi, több az irányítást a pénzügyek, és ez segít, hogy úgy érzi, kevésbé stresszes.
  • Ne felejtsük el, az általános stressz kezelése. Ahogy meg javítani pénzügyi helyzetét, akkor csökkenti a stresszt gyakorló stresszt csökkentő technikák és így egyéb változások létrehozásához alacsony stressz életmód.

Követve a tanácsokat a fenti hivatkozások, valamint az e életmódbeli változások, a teher a pénzügyi stressz hamarosan a múlté.