Skip to main content

Katsaus Stressin hallinta – Kuinka vähentää stressin vaikutuksia Your Life

Katsaus Stressin hallinta - Kuinka vähentää stressin vaikutuksia Your Life
Me kaikki stressiä elämäämme. Koska valtaosa terveyshaitat aiheutuvat tai vaikuttavat stressi, on tärkeää ymmärtää, miten stressi vaikuttaa kehon ja oppia tehokas stressin hallinta tekniikoita tehdä stressiä työtä varten mieluummin kuin vastaan teitä.

Mitä stressi?

Stressi on kehon vastaus muutoksia elämässäsi. Koska elämä on jatkuva muutos (vaihdellen muuttumassa paikoista kotoa töihin joka aamu sopeutumisessa suuria elämän muutoksia, kuten avioliitto, avioero tai läheisen kuolema yksi), ei välttää stressiä. Siksi sinun tehtäväsi ei pitäisi poistaa kaikki stressiä vaan poistaa turhaa stressiä ja tehokkaasti hallita loput. Joitakin yleisiä syitä stressiä, että monet ihmiset kokevat, mutta jokainen ihminen on erilainen.

Syitä Stressi

Stressi voi tulla monista lähteistä, jotka tunnetaan nimellä “stressitekijöitä.” Koska kokemusta siitä, mitä pidetään “stressaavaa” on luotu ainutlaatuinen käsitykset siitä, mitä me kohtaamme elämässä (perustuu omaan sekoitus persoonallisuuden piirteet, käytettävissä olevat resurssit, tavanomainen ajatusmallit ja enemmän), tilanne voi mieltää “stressaavaa “yksi henkilö ja vain ‘haastava’ joku muu.

Yksinkertaisesti sanottuna, yhden ihmisen stressi laukaista ei voi ilmoittautua stressaavaa jollekulle muulle. Se sanoi, tietyissä tilanteissa yleensä ja aiheuttaa enemmän stressiä useimmat ihmiset ja se voi lisätä riskiä burnout. Esimerkiksi kun olemme tilanteissa, joissa on korkeat vaatimukset meitä; jossa meillä on vain vähän valvontaa ja muutamia vaihtoehtoja; jossa emme tunne varustettu; jossa voidaan ankarasti arvosteli muiden; ja missä seurauksia epäonnistuminen ovat jyrkkiä tai odottamattomat, meillä on tapana saada korosti.

Tämän vuoksi monet ihmiset ovat korostaneet työnsä, niiden suhteet, heidän taloudellisia kysymyksiä, terveysongelmia ja arkisempi asioita, kuten sekavuutta tai kiireisen aikataulunsa. Oppiminen taitoja selviytyä näistä stressitekijöitä auttaa vähentämään kokemusta stressistä.

Vaikutukset Stressi

Aivan kuten stressi koetaan eri tavalla jokaisen meistä, stressi vaikuttaa meihin kaikkiin tavoilla, jotka ovat ainutlaatuisia meille.

Yksi henkilö voi kokea päänsärkyä, kun taas toinen voi olla vatsavaivoja on yleinen reaktio, ja kolmas saattaa ilmetä useita muita oireita. Vaikka me kaikki reagoivat stressiin omalla tavalla, on pitkä lista, joka on yleistä stressin vaikutuksia, jotka vaihtelevat lievästä hengenvaaralliseen. Stressi voi vaikuttaa immuniteetti, joka voi vaikuttaa lähes kaikilla terveyden. Stressi voi vaikuttaa mielialaan monin tavoin samoin.

Jos huomaat kokee fyysisiä oireita luulet voivat liittyä stressiin, keskustele lääkärisi olla varma teet mitä voit suojata terveyttä. Oireita, jotka voivat pahentaa stressi eivät ole “kaikki oman pään” ja on otettava vakavasti.

Luominen stressin hoitosuunnitelma on usein yksi osa suunnitelmaa yleistä hyvinvointia.

Tehokas stressin hallinta

Stressi voidaan tehokkaasti hallita monin eri tavoin. Paras stressin hoitosuunnitelmien sisältävät yleensä yhdistelmä stressin relievers, jotka käsittelevät stressiä fyysisesti ja henkisesti ja auttaa kehittämään joustavuutta ja selviytymiskeinoja.

  • Käytä nopeasti stressi relievers. Jotkut lämpöjännityksen tekniikat voivat työskennellä vain muutaman minuutin rauhoittamaan kehon stressiä vastausta. Nämä tekniikat tarjoavat “hätäratkaisu”, joka auttaa sinua tuntemaan rauhallisempi tällä hetkellä, ja tämä voi auttaa monin tavoin. Kun stressivaste ei laukaise, voit lähestyä ongelmia enemmän harkiten ja ennakoivasti. Saatat olla epätodennäköisempää potkaisevatkin toisia turhautuneena, joka voi pitää suhteita terveempiä. Nipping stressiä vastaus alkuunsa voi myös pitää sinua kokee krooninen stressi.
    Pika stressi relievers kuten hengitysharjoituksia, esimerkiksi ei välttämättä rakentaa sietokykyä tulevaa stressiä tai minimoida stressitekijöitä että kohtaatte, mutta ne voivat auttaa rauhoittamaan kehon fysiologia kerran stressivasteeseen laukeaa.
  • Kehittää jännityksenpoisto- tottumukset. Jotkut tekniikat ovat vähemmän kätevä käyttää, kun olet keskellä stressaavaa tilannetta. Mutta jos käytäntö niitä säännöllisesti, he voivat auttaa sinua hallitsemaan stressiä yleensä olemalla vähemmän reaktiivisia siihen ja kykenisi kääntämään stressiä vastauksen nopeasti ja helposti.
    Pitkäaikainen terveellisiä elämäntapoja, kuten liikunta tai säännöllinen meditaatio, voidaan edistää kestävyyttä kohti stressitekijöitä, jos teet niistä osa normaalia elämää. Viestintätaidot sekä muita elämäntapojen taitoja voi olla hyödyllistä hallinnassa stressitekijöiden ja muuttuvat kuinka tunnemme “hukkua” ja “haastoi” tai jopa “edistettävä.”
  • Poistamaan stressitekijöitä kun voit. Et välttämättä pysty täysin poistaa stressiä omasta elämästä tai edes suurin stressitekijöitä, mutta on alueita, joilla voit pienentää sitä ja saada se hallittavissa olevalle tasolle. Stressiä, että et voi leikata pois voi minimoida yleistä jännityskuorma. Esimerkiksi päättyy yksikin myrkyllisiä suhde voi auttaa tehokkaammin käsittelemään muita stressiä koet, koska saatat tuntea vähemmän ylityöllistettyjä.

Löytää monenlaisia ​​stressin hallinnan tekniikoita, ja valitsemalla sitten sekoitus, joka sopii tarpeisiisi, voi olla keskeinen strategia tehokkaan stressin helpotus.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Stressi

On Stressi Väistämättä terveydelle vaarallisia?
Itseasiassa ei. On olemassa useita erilaisia stressiä, jotka vaihtelevat eustress, mikä on myönteinen ja jännittävä muodossa stressiä, että krooninen stressi, joka on yhdistetty monia vakavia terveyteen liittyviä kysymyksiä ja on sen tyyppinen negatiivinen stressi useimmiten mainittu uutisissa. Vaikka haluamme hallita tai poistaa negatiivisen tyyppisiä stressiä, haluamme myös säilyttää positiivinen muotoja stressin elämässämme auttaa meitä yhä hyvin tärkeitä ja elossa. Jos kuitenkin koemme liikaa stressiä elämäämme, jopa “hyvä” stressi voi edistää liiallista stressiä, joka voi johtaa tunne ylityöllistettyjä tai ottaa stressiä vastaus laukeaa liian kauan. Siksi on edelleen tärkeää oppia rentoutumaan kehon ja mielen säännöllisesti ja vähentämään tarpeettomia stressiä aina kun mahdollista.

Mistä tietää Kun olen liian Stressaantunut?
Stressi vaikuttaa meihin kaikkiin eri tavoin, joista kaikki eivät ovat negatiivisia. (Itse asiassa, stressi jännittävä elämä voi todella olla hyvä motivoija ja pitää asiat mielenkiintoisia.) Kun stressiä liian kovaa, mutta on olemassa joitakin stressin oireita, että monet ihmiset kokevat. Esimerkiksi päänsärkyä, ärtyneisyys, ja ‘sumea ajattelu’ voivat kaikki olla oireita, jotka olet alle liikaa stressiä. Vaikka kaikki eivät kuka stressiä kokee näitä erityisiä oireita, monet tahtoa. Jos huomaat, että et ymmärrä, kuinka stressaantunut olet kunnes olet hukkua, on tärkeää oppia huomata kehon hienovarainen vihjeiden ja oman käyttäytymisen, melkein kuin ulkopuolinen tarkkailija voi. Huomata kuinka kehosi reagoi stressiin, voit kokeilla tätä kehon scan meditaatio (se auttaa rentoutumaan samanaikaisesti).

Mitä voin tehdä, kun I Feel hukkua stressi?
Me kaikki tunnemme ylityöllistettyjä ajoittain; se on normaalia. Vaikka se on lähes mahdotonta poistaa aikoja, kun tapahtumat juonittelevat ja elimistön stressin vastaus laukeaa, on olemassa tapoja, joilla voit nopeasti kääntää kehon reaktio stressiin, puskuriksi vahingoittaa terveyttä ja pitää ajatella selvä, joten voit paremmin käsitellä mitä tapahtuu tällä hetkellä.

On olemassa tapa vaikuttaa vähemmän stressiä?
Oikeastaan harjoittelemalla säännöllisesti stressin hallinta tekniikkaa tai kaksi, voit poistaa joitakin stressi tuntuu juuri nyt ja tehdä itse paremmin kestäviksi edessä stressiä tulevaisuudessa. On olemassa useita eri asioita, joita voit kokeilla, aina aamulla kävellä illalla päiväkirjaa käytännössä vain tehdä enemmän aikaa ystäviä. Temppu on löytää jotain, joka sopii sinun elämäntapa ja persoonallisuus, joten on helpompi pitää kiinni.