Skip to main content

Miksi Addiction pidetään krooninen aivosairaus

 Miksi Addiction pidetään krooninen aivosairaus
Riippuvuus on krooninen aivosairaus, joka on lisää neurologian aivoissa kuin ulospäin ilmenemismuotoja käyttäytymisongelmia ja huonoja valintoja, mukaan ryhmä päihdelääketieteessä ammattilaisia.

Huhtikuussa 2011, American Society of Addiction Medicine (ASAM) julkaisi uuden Määritelmä Addiction , joka ensimmäistä kertaa, ulottuu riippuvuus sisällyttää käyttäytymistä muita kuin ongelmallinen päihteiden. Ryhmä 80 riippuvuuden asiantuntijoita työskenteli neljä vuotta päästä uuden määritelmän riippuvuuden ja totesi, että riippuvuus on noin taustalla neurologian aivojen-ole kyse ulospäin käyttäytymistä.

Addiction Muuttaa aivojen Palkitseminen

Riippuvuus vaikuttaa aivojen palkita, motivaatio, muisti, ja siihen liittyvät piirit siinä määrin, että motiivit ovat muuttuneet niin, että riippuvuuskäyttäytymistä korvaa terve, itsehoidon käyttäytymistä.

Aivojen palkitsemisjärjestelmään myös muuttunut siten, että muisti aiempien palkintoja-se sitten ruokaa, sukupuoleen tai huumeiden-voi laukaista biologisia ja käytösvastetta harjoittaa riippuvaisuuden käytöstä uudelleen, huolimatta kielteisiä seurauksia, ja joskus vaikka et enää edes mielihyvää toimintaan.

Impulse ohjata myös Altered

Riippuvuus vaikuttaa myös etuaivokuoressa aivoissa siten, että se muuttaa oman impulssikontrolliin ja harkintaa. Tämä johtaa siihen, että “patologinen harjoittamisesta palkintoja” ASAM sanoo kun huumeriippuvaisten palaavat riippuvaisuuden käytöstä, jotta “tunnu normaalilta.”

Frontaalikorteksissa on inhiboimisessa mukana impulsiivisuus ja viivyttää tyydytystä. Koska tämä aivojen alue kehittyy nuoreksi aikuiseksi, ASAM asiantuntijat uskovat tämän takia varhain alkanut altistuminen aineille liittyy myöhemmälle kehitykselle riippuvuuden.

Ominaisuudet Addiction

Mukaan ASAM määritelmä, riippuvuus on tunnettu siitä, että:

 • Kyvyttömyys johdonmukaisesti pidättyä
 • Vajaatoiminta käyttäytymisen kontrolli
 • Himo tai lisääntynyt ”nälkä” huumeiden tai palkitsevia kokemuksia
 • Vähentynyt tunnustamista ongelmia teidän käyttäytymistä ja suhteet
 • Vahingollisiin tunnereaktio

Muut ominaisuudet riippuvaisuuden käytöstä

Nämä olosuhteet ovat myös yleisesti läsnä riippuvuus:

 • Mielihalut ja riippuvuuskäyttäytymistä käynnistyvät ulkopuolisista vihjeistä
 • Riski uusiutumisen jälkeenkin pitkään raittiina
 • Muutosvastarinta lisääntymisestä huolimatta ongelmia

Heikentynyt Ohjaus ja tuomio ongelmat

ASAM mukaan käyttäytymisen ilmenemismuotoja ja komplikaatiot riippuvuuden vuoksi heikentynyt valvonta, voivat olla:

 • Harjoittaa enemmän riippuvuutta käyttäytymistä kuin tarkoitit
 • Lisääntynyt menetettyä aikaa työstä tai koulusta
 • Jatkunut päihteiden käyttöä huolimatta fyysistä tai psyykkisiä seurauksia
 • Kaventaminen oman riippuvaisuuden käytöstä ohjelmistossa; Esimerkiksi vain juoda yhden merkin tietynlainen alkoholin
 • Puute valmius saada apua, vaikka myöntää ongelma

Addiction voi aiheuttaa kognitiivisia muutoksia

Kognitiiviset muutokset riippuvuus voi sisältää:

 • Huolissaan aineen tai riippuvuutta käyttäytymistä
 • Muuntunut merkityksessä etuja ja haittoja riippuvuuskäyttäytymistä
 • Väärä uskomus, että ongelmat eivät ole ennustettavissa ja riippuvuuden

Addiction voi aiheuttaa mielialan muutokset

ASAM uskoo emotionaalisia muutoksia riippuvuus voi sisältää:

 • Lisääntynyt ahdistus, huonovointisuus, ja tuskaa
 • Tilanteita näennäisestä enemmän stressiä kuin ne todella ovat
 • Vaikea tunnistaa ja ilmaista tunteita

Syynä uusi määritelmä Addiction

Aiemmin diagnoosi riippuvuus on keskittynyt ulospäin ilmenemismuotoja ihmisen käyttäytymistä, joka voidaan havaita ja vahvistaa standardoidut kyselylomakkeet. Uusi määritelmä riippuvuus sen sijaan keskitytään siihen, mitä tapahtuu sisällänne, aivoissa.

Asiantuntijat ASAM toivovat uusi määritelmä johtaa paremmin ymmärtämään taudin prosessin, jonka he sanovat on biologisia, psykologisia, sosiaalisia ja hengellisiä sen ilmentymä. Riippuvuus voi ilmetä monella käyttäytymistä yli päihteiden.

Sen vaikutuksista hoito

Perinteisesti ihmiset riippuvuudet ovat hakenut ja saanut hoitoa tietyn aineen tai käyttäytymistä. Tämä on toisinaan johtanut henkilö korvaamalla yksi riippuvuuden toiselle-mitä ASAM kutsuu “patologinen harjoittamisesta palkintoja” -Koska perussyynä ei käsitelty.

ASAM ehdottaa, että kokonaisvaltainen vieroitushoitoon pitäisi keskittyä kaikki aktiiviset ja mahdollisia aineita ja käyttäytymismalleja, jotka voivat aiheuttaa riippuvuutta. ASAM oli varovainen huomauttaa, että se, että riippuvuus on ensisijainen, krooninen aivosairaus ei vapauta addikteja ottamasta vastuuta käyttäytymistä.

Aivan kuten ihmiset, joilla on sydänsairaus tai diabetes on otettava henkilökohtainen vastuu hallinnasta sairaudesta, jos sinulla on riippuvuus, sinun täytyy myös toteutettava tarvittavat toimenpiteet minimoida mahdollisuus uusiutumisen, ASAM sanoi.