Skip to main content

Miten selviytyä taloudelliseen stressiin

 Miten selviytyä taloudelliseen stressiin
Taloudelliset stressi on yleinen kokemus. Mukaan American Psychological Association (APA), 72 prosenttia amerikkalaisista on korostanut rahasta ainakin joskus ja 22 prosenttia tuntea äärimmäisen stressaantunut talouteensa. Tämä on melko merkittävä, koska taloudellinen rasitus liittyy terveysongelmia, kuten masennusta ja unihäiriöitä. Kun nousu elinkustannusten monet amerikkalaiset ovat kärsivien taloudellisen rasituksen.

Kuinka Financial Stressi vaikuttaa Health

Ahdistus rahaa voi vaikuttaa kielteisesti terveyteen monella tavalla:

  • Epäterveellinen selviytymisen käyttäytymistä: Ihmiset rahoitusvaikeuksia stressi voi olla todennäköisempää turruttaa heidän ahdistusta juominen, tupakointi, ylensyönti tai harjoitellaan muita epäterveellisiä selviytymistä käyttäytymistä. Tämä puolestaan johtaa enemmän stressiä.
  • Vähemmän rahaa itsehoidon: Vähiten rahaa talousarviossa, ihmiset, jotka ovat jo taloudelliseen stressiin tapana tinkiä aloilla kuten terveydenhuollossa maksamaan perustarpeet kuten ruoka. Pienet ongelmat voivat puututa ja muuttuvat suurempia ongelmia. Tämä johtaa myös enemmän stressiä.
  • Kadonnut nukkua: Kun rahoituseriin stressi, ihmiset kokevat usein univaikeuksia, mikä voi lisätä jopa nukkua alijäämä, heikentäen immuunijärjestelmän toimintaa ja kognitiivisia kykyjä sekä aiheuttaa ylimääräistä moodiness.
  • Epäterveellinen tunteita: Luottokorttiluottojen voi aiheuttaa epäterveellistä tunteita, jotka voivat tehdä tuhojaan terveydelle. Ihmiset voivat kokea ahdistusta, turhautumista, ja toivottomuuden tunne kuin velka kasaantuu ja kasvavia määriä rahaa tarvitaan vain maksamaan korkoa. Tämä aiheuttaa lisää stressiä, mitkä yhdisteet stressiä huono selviytymistä ja itsensä laiminlyönti, tulla uhkaava määrä stressiä.

Miten Cope

Tässä mitä voit tehdä käsittelemään taloudellinen tilanne ja tuntea enemmän hallita elämääsi, vähentää stressiä, ja rakentaa turvallisempaa tulevaisuutta:

  • Ymmärtää velkaa sykli. Opi ymmärtämään velkaa ja miten päästä se on ensimmäinen askel saada itsesi ulos tästä ansasta. Tämä voi auttaa sinua ei vain ymmärrä syklin paremmin, mutta irrottautua itse siitä. Kun tiedät, miten päästä eroon, voit työskennellä kohti poistamalla itsesi korkeapaine olemisen velkaa, ja alkaa rakentaa kohti tulevaa positiivisempaan tavalla yksinkertaisia tapoja, jotka ovat helppohoitoisia.
  • Tietää kun tarvitset rahaa ja miten saada se. Jos et tunne stressaantunut talouden todennäköisesti jo tunnet tarvitsevasi enemmän rahaa budjetin. Kun tiedetään, miten lisätä osakkuuksien luomatta merkittävää stressiä itse voi olla hankalaa, liian. Tässä muutamia osoittautunut vinkkejä lisätä tulosi, mikä on hyvä tapa lievittää stressiä.
  • Oppia elämään vähemmällä. Getting mukava budjetointi ja elävät vähemmän voi lisätä säästöjä. Tässä on muutamia yksinkertaisia, vähän stressiä vinkkejä oppimiseen säilyttää budjetin, joka pitää sinut elävät omassa keinoin. Kun sinulla on suunnitelma, voit tuntea enemmän valvontaa oman talouden, ja tämä voi auttaa sinua tuntemaan vähemmän stressaantuneita.
  • Älä unohda yleistä stressin hallinta. Kun käsittelet parantaa taloudellista tilannetta, voit vähentää stressiä harjoittelemalla stressin vähentämiseen tekniikoita ja tehdä muita muutoksia luoda matalan stressin elämäntapa.

Annettujen ohjeiden annetaan yllä yhteyksiä ja tehdä nämä elintapojen muutoksia, taakka taloudellinen stressi voi pian olla historiaa.