Skip to main content

Pääsyistä Stressi

 Pääsyistä Stressi
Stressi on normaali ja jossain määrin välttämätön osa elämää. Vaikka se on jotain kaikille kokemuksia, mikä aiheuttaa stressiä voi vaihdella henkilöstä toiseen. Esimerkiksi yksi henkilö voi tulla vihainen ja hukkua vakava ruuhkaan, kun taas toinen saattaisi alkaa niiden musiikkia ja pitävät sitä lievä haittaa. Tappelu ystävän kanssa voi seurata yksi henkilö ympäriinsä loppupäiväksi, kun taas toinen voi helposti olankohautuksella se pois.

Mikä aiheuttaa sinulle stressi voi jo olla jotain olet runsaasti tietoinen. Mutta koska on tärkeää pitää stressin kurissa, kun se tulee vaikutusten lieventämiseen se voi olla fyysistä ja henkistä terveyttä, se kannattaa avaamalla itsesi siihen mahdollisuuteen, että muut tekijät saattavat olla leikkiä myös. Craft oman stressin vähentämiseen suunnitelma kaikkien kanssa mielessä.

taloudelliset ongelmat

Mukaan American Psychological Association (APA), raha on alkuun stressin aiheuttaja Yhdysvalloissa. Vuonna 2015 tutkimuksessa , APA kertoi, että 72 prosenttia amerikkalaisista korosti rahasta ainakin osan aikaa edellisen kuukauden aikana. Suurin osa tutkimukseen osallistuneista raportoitu rahaa on yksi merkittävä lähde stressiä 77 prosenttia tunne huomattavaa ahdistusta taloutta.

Merkkejä taloudellisen stressi voi olla:

 • Huolestuttava ja ahdistuneisuus rahasta
 • Väittäen rakkaansa rahasta
 • Tunne syyllisyyttä käyttää rahaa kuin olennaiseen
 • Pelkää avata sähköpostin tai vastata puhelimeen

Taloudelliset stressi voi kestää kuukausia tai vuosia kaivaa pois. Pitkällä aikavälillä, stressiin liittyvät talouteen johtaa kärsimystä, joka saattaa tuoda verenpainetta ja aiheuttaa päänsärkyä, vatsavaivoja, rintakipu, unettomuus ja yleinen pahoinvointia. Taloudelliset stressi on myös yhdistetty useita terveysongelmia, kuten masennus, ahdistus, iho-ongelmat, diabetes, ja niveltulehdus.

Työ

Mukaan Centers for Disease Control and Prevention (CDC) , amerikkalaiset nyt käyttää 8 prosenttia enemmän aikaa töissä kuin 20 vuotta sitten, ja noin 13 prosenttia ihmisistä työskentelee toinen työ. Vähintään 40 prosenttia ilmoittaa työnsä ovat stressaavaa, ja 26 prosenttia raportissa he tuntevat usein palanut työllään.

Mikä tahansa määrä asioita voidaan edistää stressi kuten liian paljon työtä, työn epävarmuus, tyytymättömyys työn tai uran, ja on ristiriidassa pomo ja / tai työtovereille. Olitpa murehtia tiettyyn projektiin tai kaltoin kohdelluiksi, laittamalla työtä ennen kaikkea muuta voi vaikuttaa moniin elämäsi, kuten ihmissuhteita ja henkistä ja fyysistä terveyttä.

Ulkopuolisista tekijöistä itse työn on myös rooli työstressi lukien henkilön psykologinen meikit, yleinen terveydentila, henkilökohtaista elämää. ja määrä emotionaalista tukea he ovat työn ulkopuolella.

Merkkejä työperäinen stressi voi olla fyysisiä ja psyykkisiä, kuten:

 • Väsymys
 • Päänsärky
 • Lihasjännitystä
 • vatsavaivoja
 • Sydämentykytyksiä
 • levottomuus
 • Masennus
 • Mielialan vaihtelut
 • Keskittymisvaikeudet tai tehdä päätöksiä

Jotkut ihmiset saattavat tuntea ylityöllistettyjä ja aiheutua ongelmia, jotka voivat vaikuttaa niiden käyttäytymiseen samoin. Stressi voi kannustaa yksilöitä on:

 • Lisääntynyt sairauspäiviä
 • Tippaa työsuorituksen
 • Ongelmia ihmissuhteet
 • Heikentynyt luovuuteen ja aloitteellisuuteen
 • Alhaisempi kärsivällisyyttä ja kohonneita turhautumista
 • mielikiinnon puute
 • Eristäminen

ihmissuhteet

On ihmisiä meidän kaikkien elämää jotka saavat meidät stressiä. Se voisi olla perheenjäsen, intiimi kumppani, ystävä tai työtoveri. Myrkyllisiä ihmisille vaanivat kaikkialla elämäämme ja stressiä koemme näistä suhteista voivat vaikuttaa fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen.

On olemassa lukuisia syitä stressiä romanttisissa suhteissa ja kun parit ovat jatkuvasti paineita, suhde voisi olla epäonnistumisen riski.

Yhteisenä tekijänä stressitekijät ovat:

 • Liian kiireinen viettää aikaa keskenään ja jakamaan vastuuta
 • Läheisyyttä ja seksiä tullut harvinaisia ​​johtuen busyness, terveysongelmia, ja useita muita syitä
 • Sinun ja kumppanisi eivät viesti
 • Sinä ja / tai kumppanin kuluttavat liikaa alkoholia ja / tai käyttää huumeita
 • Sinun tai kumppani ajattelevat avioerosta
 • On väärinkäyttö tai valvoa suhdetta

Merkkejä stressin ihmissuhteet ovat lähellä normaalia oireita yleistä stressiä ja voi sisältää fyysisen terveyden ja unihäiriöt, masennus, ja ahdistusta. Voit löytää itsesi välttää tai jolla ristiriidassa yksilön tai tulossa helposti ärtynyt niiden läsnäolo.

Joskus henkilökohtainen suhde stressi voi liittyä myös suhteemme ihmisten sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook . Esimerkiksi sosiaalinen media yleensä luonnollisesti kannustaa vertaamalla itseäsi muihin, mikä voi johtaa stressiä tunne riittämätön. Se tekee myös kiusaamista helpompaa.

Vanhemmuus

Vanhemmat joutuvat usein hallintaan kireitä aikatauluja, jotka sisältävät työ, kotityöt ja lasten kasvatukseen. Nämä vaatimukset johtavat vanhemmuuden stressiä.

Korkeita vanhemmuuden stressi voi aiheuttaa vanhemman olla ankara, negatiivinen, ja autoritaarinen välisessä vuorovaikutuksessa lasten kanssa. Vanhemmuus stressi voi myös vähentää laatua vanhemman ja lapsen suhteita. Esimerkiksi et voi olla avointa viestintää niin lapsi ei tullut sinulle neuvoja tai lapsesi ja voit väittää usein.

Lähteet vanhemmuuden stressi voivat sisältää pienemmät tulot, pitkiä työpäiviä, yksinhuoltajuus, siviilisäädyn tai suhde jännitteitä, tai nostaa lapsi, joka on diagnosoitu käyttäytymisen häiriö tai kehitysvammaisuus.

Lasten vanhemmille käyttäytymisen häiriöt ja kehityksen viivästymisestä on suurin riski vanhemmuuden stressiä. Itse asiassa lukuisat tutkimukset osoittavat vanhemmille lasten autismi raportoivat korkeampia vanhemmuuden stressiä kuin ihmiset, joiden lapset eivät ole kunnossa.

Arjessa ja Kiire

Day-to-day stressitekijät ovat jokapäiväinen hankaluuksia. Ne sisältävät asioita, kuten misplacing avaimet, myöhässä, ja unohtamatta tuoda tärkeän kohteen mukaan, kun jättää talon. Yleensä nämä ovat vain pieniä takaiskuja, mutta jos he tulevat usein, niistä tulee huolestuneesti vaikuttavat fyysisen ja / tai psyykkisen terveyden.

Stressi liian kiireinen on tulossa yhä yleisempiä. Nykyään ihmiset ovat kiireisempiä kuin koskaan, ja että tuo paljon stressiä heidän elämäänsä. Joissakin tapauksissa busyness johtuu välttämättömyys, kuten ottaa työskennellä toinen työ. Muina aikoina, se johtuu syyllisyyttä ja ei halua pettää toisia. Ihmiset eivät voi sanoa “ei” ja lopulta ottaa vähän aikaa itselleen, tai he unohtavat oman perustarpeisiin, kuten syöminen oikein ja käyttää puutteen vuoksi aikaa.

Persoonallisuus ja resurssit

Oman persoonallisuuden piirteet ja resursseja olet käytössäsi sitoa osaksi kaikkia edellä ja voi olla riippumaton stressin aiheuttajia samoin.

Extroverts esimerkiksi taipumus kokea vähemmän stressiä jokapäiväisessä elämässä ja on enemmän sosiaalisia voimavaroja, mikä puskurina stressiä. Perfektionisti voi tuoda stressiä päälle itseään tarpeettomasti, koska niiden tiukat vaatimukset, kokee enemmän negatiivisia henkistä ja fyysisiä seurauksia kuin ne, jotka vain keskittyä korkean saavutus.

Ne, jotka ovat “A-tyypin” voivat rasittaa kaikki heidän ympärillään, kuten itse. Ne, joilla on tarpeeksi rahaa palkata apua voi delegoida stressaavaa tehtäviä, joten tämä resurssi voi antaa etulyöntiaseman, jotka kamppailevat saadakseen rahat riittämään ja täytyy tehdä enemmän työtä säästää rahaa.