Skip to main content

Sådan Cope med Financial Stress

 Sådan Cope med Financial Stress
Finansiel stress er en udbredt oplevelse. Ifølge American Psychological Association (APA), er 72 procent af amerikanerne understregede om penge i det mindste lejlighedsvis og 22 procent føler sig ekstremt stressede over deres finanser. Dette er temmelig vigtigt, fordi finansielle stress er forbundet med sundhedsmæssige problemer som depression og søvnproblemer. Med den stigende leveomkostninger, er mange amerikanere føler stykket af finansiel stress.

Hvor finansielle stress påvirker din sundhed

Angst om penge kan have en negativ indflydelse på din sundhed på flere måder:

  • Usund coping adfærd: Folk oplever finansielle stress kan være mere tilbøjelige til at dulme deres angst ved at drikke, ryge, overspisning, eller øve andre usunde coping adfærd. Dette vil igen fører til mere stress.
  • Færre penge til egenomsorg: Med færre penge i budgettet, folk, der allerede er under økonomisk stress tendens til at skære hjørner i områder som sundhedssektoren til at betale for basale fornødenheder som mad. Små problemer kan gå ukontrolleret og bliver til større problemer. Dette fører også til mere stress.
  • Lost søvn: Når under finansielle stress, folk ofte oplever problemer med at sove, der kan tilføje op til en søvn underskud, der krænker immun funktion og kognitive evner og forårsager yderligere moodiness.
  • Usunde følelser: Kreditkort gæld kan forårsage usunde følelser, der kan tage en vejafgift på dit helbred. Folk kan opleve angst, frustration og en følelse af håbløshed, da gæld hober sig op og stigende mængder af penge der er brug for bare at betale renter. Dette forårsager yderligere stress, hvilke forbindelser med stress af dårlig coping og selv-forsømmelse, at blive en truende mængde af stress.

Sådan Cope

Her er hvad du kan gøre for at håndtere din økonomiske situation og føler sig mere i kontrol over dit liv, reducere din stress, og opbygge en mere sikker fremtid:

  • Forstå gæld cyklus. At lære at forstå gæld og hvordan vi kommer ind det er det første skridt til at få dig ud af denne fælde. Dette kan hjælpe dig til ikke kun at forstå cyklus bedre, men at vikle dig selv fra det. Når du ved, hvordan til at bryde ud, kan du arbejde hen imod at fjerne dig selv fra det høje tryk af at være i gæld, og begynde at bygge mod din fremtid i en mere positiv måde med enkle vaner, som er let at vedligeholde.
  • Vide, hvornår du har brug for penge, og hvordan man får det. Hvis du føler dig stresset om økonomi, du sandsynligvis allerede føler du har brug for flere penge i dit budget. Men at vide, hvordan at øge dine økonomiske besiddelser uden at skabe betydelig stress for dig selv kan være en vanskelig opgave, også. Her er nogle bevist tips til at øge din indkomst, hvilket er en fantastisk måde at lindre stress.
  • Lær at leve for mindre. Kom komfortabel med budgettering og lever på mindre kan øge din opsparing. Her er nogle enkle, lav-stress tips til at lære at opretholde et budget, der vil holde dig at leve inden for din hjælp. Når du har en plan, kan du føle sig mere i kontrol over din økonomi, og dette kan hjælpe dig til at føle sig mindre stressede.
  • Glem ikke generel håndtering af stress. Når du arbejder på at forbedre din økonomiske situation, kan du reducere stress ved at øve stress-reducerende teknikker og gøre andre ændringer for at skabe en lav-stress livsstil.

Ved at følge de givne råd i ovenstående links og gøre disse livsstilsændringer, kan byrden af ​​finansielle stress snart være en saga blot.