Skip to main content

Tyypit stressiä ja stressin helpotus tekniikoita jokaiselle

Tyypit stressiä ja stressin helpotus tekniikoita jokaiselle

Jos olet kuten monet ihmiset, saatat tuntea, että tietyt lämpöjännityksen tekniikat eivät toimi sinulle, kun taas toiset toimivat melko hyvin. On syitä, että sama stressi relievers voi toimia niin eri tavoin eri ihmisille. Usein tekniikoita, jotka eivät näytä toimivan tietyn henkilön tehottomia yksi kahdesta syystä: joko he ovat köyhiä ottelu henkilön persoonallisuuden tai tilanteeseen. Esimerkiksi hengitysharjoituksia voi tehokkaasti lievittää stressiä, mutta ei voi olla riittävän tehokas tekniikka on ainoa selviytymisstrategianaan joku kokee hoitaja stressi, krooninen stressi, tai muun tyyppistä kroonisesti esiintyvän stressin.

On niin monia erilaisia ​​tapoja lievittää stressiä, että joskus löydetään oikea tekniikka persoonallisuuttasi ja tilanne voi tuntua ylivoimainen, tai ainakin kuten enemmän työtä kuin haluat puuttua, kun olet jo tunne korosti. Löytäminen stressi relievers joka toimii sinulle, mutta voi olla vaivan arvoista, että työtä teet kokeilla erilaisia ​​tekniikoita, jotka toimii sinulle voi lopulta muuttaa koko kokemus stressiä.

Onko sinulla muutamia tekniikoita joka toimii sinulle ja vain haluavat lisätä yhden tai kaksi, tai tarve uudistaa tapaasi käsitellä stressiä ja luoda kokonaan uusi järjestelmä, seuraavassa luettelossa voi auttaa. Nämä stressin vähentämiseen tekniikoita on ryhmitelty eri luokkiin saatat tarkastella päätettäessä, miten parhaiten hallita stressiä.

akuutti Stressi

Akuutti stressi on tyyppi stressiä, joka linkoaa taseen hetkellisesti. Tämä tyyppi stressiä, joka syttyy nopeasti ja usein yllättäen ja ei kestä kovin kauan, mutta vaatii vastausta ja ravistelee sinut hieman, kuin argumentin joku elämääsi, tai koe, kun ei haluta tuntuu riittävän valmis.

Kehosi stressivaste laukaisee akuuttia stressiä, mutta voit kääntää sen nopeasti rentoutumista tekniikoita, ja palaa sitten päivä tuntuu vähemmän stressaantuneita uudelleen. Nämä stressi relievers voi auttaa rentoutumaan ja nopeammin toipua akuutti stressi.

 • Hengitys harjoituksia: Suuri akuutin stressin koska ne toimivat nopeasti.
 • Kognitiivinen Reframing: Opi muuttaa tapaa katsoa tilannetta hallita stressiä.
 • Progressiivinen lihasrentoutus: Like hengitysharjoituksia, PMR antaa sinulle hetki koota ja rauhoittua.
 • Mini-Meditaatio: Ota hengitysharjoituksia askel pidemmälle tämän nopeasti, 5 minuutin meditaatiotekniikka rauhoittua hetki.

krooninen stressi

Krooninen stressi on tyyppi stressiä, joka esiintyy yleensä säännöllisesti. Tämäntyyppinen stressi voi jättää olo valutettu, ja voi johtaa burnout, jos se ei ole tehokkaita keinoja hallita. Tämä johtuu siitä, kun jännitys vaste kroonisesti laukeaa ja keho ei tuoda takaisin rento tila ennen seuraavan aallon stressi iskee, keho voi jäädä laukaisi loputtomiin.

Krooninen stressi voi aiheuttaa monia terveyteen liittyviä kysymyksiä, kuten sydän- ja verisuonitauteihin, ruoansulatuskanavan kysymyksiä, ahdistus, masennus, ja monia muita ehtoja. Siksi on tärkeää hallita tehokkaasti krooninen stressi.

Kokemus tällaisen stressin vaatii usein yhdistelmä lähestymistapaa, joitakin lyhytaikaisia ​​stressiä relievers (kuten ne akuutin stressin), ja joitakin pitkän aikavälin stressin helpotus tapoja, jotka lievittää stressin kokonaistuloksen. (Eri tunteet keskittyviä selviytymisstrategioita tekniikoita ja ratkaisukeskeinen selviytyä tekniikat ovat myös tärkeitä.)

Seuraavat pitkäaikainen tottumukset voivat auttaa hallitsemaan paremmin yleistä stressiä, joka voi tuntua kroonisesta stressitekijöitä elämässäsi.

 • Liikuntaa säännöllisesti: Liikunta ja stressin hallinta liittyvät läheisesti useista syistä.
 • Terveellisesti: Tankkaus elimistö hyvin voi auttaa yleistä stressiä, koska koko järjestelmä toimii paremmin.
 • Viljellä Tukeva Ihmissuhteet: Ottaa kiinteä tukijärjestelmä on ratkaiseva selviytymisen mekanismi.
 • Mietiskellä säännöllisesti: Vaikka nopea meditaatiot ovat hyvin käsitellä akuutti stressi, säännöllinen meditaatioharjoitus auttaa rakentamaan yleistä sietokykyä stressiä.
 • Musiikin kuunteleminen: Musiikki voi toimia ihana, stressiin vähentää taustan jokapäiväisiä tehtäviä.

emotionaalisen stressin

Emotionaaliselta stressi voi lyödä kovempaa kuin jotkin muut lajit stressiä. Esimerkiksi stressi, joka tulee ristiriitainen suhde pyrkii tuomaan suurempi fysikaalinen reaktio ja vahvempi kärsimystä kuin stressi, joka tulee siitä, että kiireinen töissä.

Siksi on tärkeää pystyä hallitsemaan emotionaalista stressiä tehokkaita keinoja. Strategioita, joiden avulla voit käsitellä, hajanainen, ja rakentaa sietokykyä kohti henkistä stressiä voidaan kaikki toimivat hyvin, ja erilaiset lähestymistavat voivat työskennellä eri tilanteissa. Seuraavassa muutamia tapoja hallita henkistä stressiä.

 • Kirjoittamaan lehdessä: On olemassa useita erilaisia ​​kirjaaminen strategioita yrittää, kaikki hyödyt.
 • Puhu ystävälle: Tutustu useita erilaisia ​​sosiaalisen tuen ystävät voivat tarjota sinulle.
 • Kuunnella musiikkia
 • Käytännössä Mindfulness: Mindfulness auttaa sinua pysymään juurtunut nykyhetkessä.
 • Keskustele terapeutti

Taisteleminen Burnout

Työuupumus on seurausta pitkittyneestä krooninen stressi tilanteita, jotka jättävät ihmiset tunne valvonnan puutteesta elämässään. Tietyt edellytykset työn voi luoda suurempi riski uupumuksen ei vain korkean tason vaatimuksia, mutta myös epäselvää odotuksia, ettei tunnustusta saavutuksista, ja korkean riskin kielteiset seuraukset, kun tehdään virheitä.

Kun saavutat tilan työuupumus, on vaikea ylläpitää motivaatiota työhön ja suorittaa mitä sinun täytyy suorittaa, ja voit tuntea kroonisesti ylityöllistettyjä. Sen lisäksi, että strategiat, jotka toimivat hyvin krooninen stressi ja henkistä stressiä, seuraavat strategiat voivat auttaa sinua tulemaan takaisin valtion burnout-tai estää sen kokonaan.

 • Kestää jonkin aikaa käytössä: Jos sinun koskaan ota loma-aikaa, tässä miksi sinun pitäisi aloittaa.
 • Hanki lisää Naurua elämääsi: Naurua voi johtaa parempaan yleistä terveyttä ja iloa osaksi päivää.
 • Langeta Harrastukset: Älä odota elämä rauhoittuu harjoittaa harrastuksiin.
 • Saat enemmän iloa irti nykyinen työ: Jos laskeutunut työtä et rakasta, kaikki ei ole menetetty. Opi tekemään työsi tyydyttävämpää.
 • Tee viikonloppuisin Count: Opi tuoda joitakin viikonloppuna omaan työviikko vähemmän stressiä.